Administratie Advieskantoor Zwolle

Over Ons

AAKZ werkt niet vóór, maar mét de ondernemer. Als bedrijfsadviseur en administrateur zijn we betrouwbaar, betrokken, proactief en denken we met je mee. We kijken niet alleen naar de cijfers, maar staan ook naast jou als ondernemer.

Onze 13 specialisten richten zich op advisering en ontzorging van het Midden- en Kleinbedrijf. Allemaal beschikken zij over aantoonbare, ruime ervaring en over de juiste instelling die jou als ondernemer verder helpt. Of het nu gaat om het maken van grote groeistappen of het verbeteren van de situatie in het geval van een zakelijke crisis.

De platte organisatiestructuur, korte lijnen, informele en open uitstraling, betrouwbaarheid en betrokkenheid kenmerken ons kantoor. Daarbij zien we elke samenwerking als een gezamenlijke uitdaging. Van de administratie en het opstellen van jaarcijfers tot het doen van belastingaangiften en het adviseren over fiscale mogelijkheden; voor elke klus doen wij ons uiterste best.

Bij AAKZ nemen we het initiatief op de momenten dat dat nodig is. We dragen verbeteringen en suggesties aan en om snel tot de kern van het probleem te komen, kijken we verder dan de vraag van de ondernemer. We geven je alleen dat antwoord dat jou écht verder helpt. Dankzij onze betrokkenheid kunnen we jou optimaal begeleiden en adviseren.